Byt till premiumversionen

Med gratisversionen av Kaspersky Password Manager kan du lägga till och använda ett begränsat antal poster. För att kunna använda programmet utan begränsningar måste du ha en prenumeration.

Om du använder gratisversionen av Kaspersky Password Manager kan du köpa en prenumeration.

Om du använder premiumversionen av Kaspersky Password Manager och din prenumeration nyligen löpt ut eller är på väg att löpa ut, kan du förnya din prenumeration.

Om du använder Kaspersky Password Manager under en prenumeration på ett annat Kaspersky-program, kan du byta till en prenumeration för Kaspersky Password Manager när din aktuella prenumeration upphör.

Skaffa en prenumeration

Du kan även köpa en prenumeration på Kaspersky Password Manager på My Kaspersky eller på Kasperskys webbplats:

Flera program kan dela en prenumeration med Kaspersky Password Manager. Dina prenumerationer länkas till ditt My Kaspersky-konto. Om ditt My Kaspersky-konto redan har en prenumeration som är giltig för Kaspersky Password Manager känner programmet igen den prenumerationen och växlar till premiumversionen när du ansluter programmet till My Kaspersky.

Följande program kan dela en aktiveringskod med Kaspersky Password Manager:

Om du ansluter Kaspersky Password Manager till ett My Kaspersky-konto med en prenumeration på ett av dessa program, kommer Kaspersky Password Manager att växla till premiumversionen.